DE BESTE MOMENTEN VOOR EEUWIG VASTGELEGD

Ik ben blij dat jullie mijn website hebben gevonden. Samen met jullie ga ik de mooiste momenten in jullie leven vast leggen.

Als fotograaf help ik jullie om jezelf zo ontspannen en fijn mogelijk te voelen voor de camera. 

Voel je jezelf niet op je gemak voor de camera, dan help ik jou om jezelf te ontspannen. Dit kunnen we doen door muziek aan te zetten of lekker een stukje te gaan wandelen.

Ik hecht veel waarde aan de authenticiteit en de kwaliteit van de foto’s die wij samen gaan maken. Het is voor mij heel belangrijk dat de foto’s die jullie straks ontvangen bijzonder en mooi zijn.

Zouden jullie het fijn vinden, dan biedt ik ook de mogelijkheid om een pre wedding fotoshoot te maken. Ik weet uit ervaring dat een pre wedding fotoshoot een mooi aandenken is voor het toekomstige bruidspaar en een soort warming-up voor jullie grote dag waarmee jullie ook direct aan de camera kunnen wennen.

Op jullie (trouw)dag beweeg ik me onzichtbaar tussen de mensen. Ik maak een praatje met iedereen en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de buurt van de camera.

Wat vinden jullie belangrijk? Wat kan ik voor jullie betekenen? Hebben wij een klik? Dit zijn allemaal belangrijke details. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij het overal over hebben. Wij bespreken jullie dag en wensen en ik vertel jullie over wie ik ben en wat jullie van mij mogen verwachten.

Een paar weken voor jullie dag (bruiloft), neem ik contact met jullie op, en vraag ik om een tijdlijn met de eventueel bijbehorende adressen. Op deze manier kan ik een goede planning maken en mezelf goed voorbereiden. Het kan namelijk gebeuren dat jullie droomdag zich over verschillende locaties verspreid.

Om jullie (trouw)dag te reserveren vraag ik een aanbetaling van 200 euro. Als het bedrag voldaan is, krijgen jullie een bevestiging van de reservering per e-mail. Voordat jullie de aanbetaling doen, ontvang je van mij altijd een duidelijke overeenkomst waarin precies staat wat ik voor jullie ga doen.

Willen jullie weten wat ik als fotograaf voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met mij via het contactformulier, Whatsapp, of bel mij gewoon even gezellig op.

Fotograaf op de foto

Veel gestelde vragen

Ik kom zelf uit de regio Zuid-Holland (Papendrecht). Echter kan je mij eigenlijk altijd wel boeken ongeacht je woonplaats zolang je in Nederland woont. Het is echter wel verstandig om, met oog op de reistijd, een fotograaf te kiezen die niet te ver weg woont.

In princiepen zijn wij elke dag beschikbaar. Natuurlijk kan het wel zijn dat een bepaalde datum al volgeboekt is. Probeer daarom altijd ruim van te voren alvast een dag in te plannen met mij zodat je er verzekerd van bent dat ik die dag voor jullie beschikbaar ben.

De foto’s worden door ons allemaal handmatig nagekeken en indien nodig verbeterd. Dit is een proces wat tijd nodig heeft. Daarom hebben wij een levertijd van gemiddeld 5 werkdagen.

Na ongeveer 5 werkdagen zal jij de originele foto’s van ons ontvangen.

Uiteraard gaan wij ook nog een aantal foto’s voorzien van mooie effecten (filters), en maken wij een mooi filmpje voor jullie met de mooiste foto’s daarin als eeuwig herinnering welke je altijd terug kan kijken. Deze worden enkele dagen later geleverd maar ten alle tijden binnen twee weken.

Ja, wij bewerken sommige foto’s ook. Je ontvangt van ons altijd de originele foto’s waarbij wij enkel en alleen kleine aanpassingen doen om de foto’s perfect te krijgen. Daarnaast krijg je ook nog een groot aantal bewerkte foto’s met mooie filters en effecten.

Wij maken ook voor elke trouwerij altijd één mooi filmpje (slideshow) met daarin de mooiste foto’s. Je kan het filmpje dus altijd terug kijken met vrienden en familie om na te genieten van jullie droomdag.

Je kan via de contact pagina een aanvraag versturen naar mij. Natuurlijk kan je mij ook telefonisch of via Whatsapp benaderen. Als jouw gewenste dag nog vrij is dan kunnen we deze direct boeken. Zou de dag niet meer vrij zijn dan kunnen we samen natuurlijk altijd kijken of we eventueel een andere datum kunnen plannen.

Het aantal foto’s hangt natuurlijk af van hoelang de trouwerij en het feest duren. Wij streven er altijd naar om gemiddeld tussen de 500 en 1000 foto’s te zitten op een dag.

Je zult deze foto’s dan ook allemaal van ons ontvangen. Daarnaast ontvang je ook nog enkele door ons bewerkte foto’s, waarbij wij mooie effecten en -of filters zullen toepassen.

Als laatste ontvang je van ons ook altijd nog een mooi filmpje met de mooiste foto’s daarin. Je kan dit mooie en leuke filmpje dan altijd terug kijken met vrienden en familie.

Dit verschilt, maar wij streven er naar om minimaal 500 foto’s te maken. Je ontvangt van ons dan ook al deze originele foto’s en daarnaast een groot aantal door ons bewerkte foto’s.

De kosten zijn afhankelijk van hoe lang je mij wilt huren en wat voor soort opdracht het betreft. Een huwelijk en huwelijksfeest fotograferen duurt natuurlijk langer dan portretfotografie voor een bedrijf.

Je kan het beste vrijblijvend contact met mij opnemen via email of telefoon, zodat je jouw wensen kan uitleggen aan mij. Ik kan je dan een heel accurate schatting geven van de kosten.

Wil je toch graag globaal een indicatie van de kosten hebben, kijk dan in het grafiek onderaan de pagina.

Hoe ga ik te werk op een bruiloft?

Stap 1

SAMEN

Samen met jou ga ik nadenken over hoe wij jouw droomdag het beste kunnen vastleggen. Wat voor stijl houden jullie van, wat wordt jullie droom locatie, en zo voort.

Stap 2

LOCATIE

Samen gaan we naar de locatie kijken zodat we een goed idee krijgen van wat we mogen verwachten. We kunnen naar de belichting kijken evenals andere elementen die belangrijk zijn om mooie foto's te kunnen maken.

Stap 3

SHOOT

Dit is de dag waarop ik bij jullie kom om de foto's te maken. Ik zal van het begin tot eind alles vastleggen voor jullie waarna ik de foto's zal bewerken zodat jullie perfecte foto's zullen ontvangen van mij.

Neem contact op

Heb ik je interesse gewekt en wil je contact opnemen met mij voor meer informatie of wil je mij misschien direct boeken? stuur een email naar kasiasfotogalerie@gmail.com en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Natuurlijk kan je mij ook altijd bellen of bereiken via Whatsapp.

Mijn tarieven

PORTRET - NEWBORN - CAKE SMASH

150 / 2 uur

 • Een gratis kennismakingsgesprek
 • Fotoshoot van 2 uur op locatie (excl. reiskosten)
 • Originele foto's digitaal aangeleverd
 • 15 bewerkte foto's digitaal aangeleverd
Aanvragen

BRUILOFT

750 / per dag

 • Een gratis kennismakingsgesprek
 • Originele foto's digitaal aangeleverd
 • Bewerkte foto's met filters digitaal aangeleverd
 • Een filmpje (slider) met de mooiste foto's digitaal aangeleverd
 • Geen maximum aantal trouwfoto’s
 • Heel flexibel en te boeken per uur.
 • Uniek foto album op maat (+€75)
 • Inclusief de avond tot 12 uur (+€249)
Aanvragen

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

350 / per shoot

 • Een gratis kennismakingsgesprek
 • Fotoshoot op locatie (excl. reiskosten)
 • Nabewerking van de foto's voor optimale kwaliteit
 • Originele foto's digitaal aangeleverd​
 • 15 bewerkte foto's digitaal aangeleverd
Aanvragen