Zakelijke fotografie

Als ondernemer weet je dat de eerste indruk allesbepalend is. Je kunt het beste product of de beste dienst ter wereld hebben, maar als uw klanten zich niet op hun gemak voelen wanneer ze jouw bedrijf binnenlopen, zullen ze niet lang blijven hangen.

Daarom is het belangrijk om te investeren in zakelijke fotografie. Met hoogwaardige foto’s van jouw bedrijfsruimte en medewerkers kan je een geweldige eerste indruk maken die lang blijft hangen.

Misschien vraag je je af waarom je voor jezelf of je werknemers zou investeren in goede zakelijke portretten en zakelijke foto’s voor jouw website of sociale media. Waar ga je deze eigenlijk voor gebruiken en voegt dat écht iets toe? Ja, zakelijke portretfoto’s voegen écht iets toe. Ik denk dat professionele portretfoto’s juist belangrijker worden nu zoveel van onze eerste indrukken online plaatsvinden.

Bedrijfsfotografie toont dat jouw bedrijf kwaliteit levert

Zoals het spreekwoord zegt, een foto zegt meer dan duizend woorden. In de zakenwereld kunnen foto’s van hoge kwaliteit nog meer waard zijn. In het digitale tijdperk van vandaag worden potentiële klanten van alle kanten bestookt met beelden.

De website van een bedrijf is vaak de eerste kans om een blijvende indruk te maken, en professionele foto’s kunnen een grote bijdrage leveren aan het creëren van een verzorgd en betrouwbaar imago. Investeer daarom in een goede indruk met zakelijke fotografie en zakelijke portretten van jouw personeel.

Je kunt jouw bedrijf dus onderscheiden door te investeren in bedrijfsfotografie om de sfeer en kwaliteit uit te stralen naar potentiële klanten, maar ook om jullie verhaal te vertellen.

Straal professionaliteit uit met branding

Er zijn een aantal redenen waarom het belangrijk is om te investeren in zakelijke fotografie voor jouw bedrijf. Allereerst zorgen foto’s van hoge kwaliteit ervoor dat jouw website er professioneler uitziet.

Als jouw website vol staat met slecht verlichte, amateuristisch ogende foto’s, kunnen potentiële klanten de indruk krijgen dat uw bedrijf onprofessioneel is of niet serieus is over zijn online aanwezigheid, producten of diensten.

Aan de andere kant geven scherpe en goed gecomponeerde foto’s bezoekers de indruk dat je een strak schip runt en dat je geeft om de kwaliteit van je online uiterlijk, en daarmee hoogstwaarschijnlijk ook jouw diensten en producten.

Met branding bedoelen we verschillende dingen zoals een profielfoto op Linkedin, een impressie van jouw studio of bedrijfspand, maar ook ander beeldmateriaal wat je voor visitekaartjes, reclame en drukwerk kunt (her)gebruiken.

Een zakelijke fotoshoot weergeeft de persoonlijkheid van het bedrijf

Een professioneel fotograaf kan jou helpen met een zakelijke fotoshoot om jouw bedrijf goed in het daglicht te zetten.

Zoek dus altijd goed naar een fotograaf die jouw wensen en visie begrijpt zodat je samen de ideale bedrijfsreportage kunt neerzetten in de huisstijl van jouw keuze. Een zakelijke fotograaf kan dus veel bieden voor jouw bedrijf en jouw potentiële klanten, het is de investering dus zeker waard!

Markeer evenementen en mijlpalen

Vier elke prestatie en maak duurzame herinneringen! Met professionele fotografie kunnen ter plaatse speciale gebeurtenissen worden vastgelegd – van een grote beurs, prijsuitreiking, lanceringsfeest van een product of een evenement.

Van de tijd die je samen met vrienden en collega’s doorbrengt op deze evenementen, heb je nu iets tastbaars voor alle betrokkenen om met plezier op terug te kijken, en het zal inspireren om kei hard en met plezier te blijven werken, dag na dag.

Stel je team voor

Met zakelijke portretfoto’s kan je jouw team ook voorstellen aan toekomstige klanten. Zakelijke portretten zien er betrouwbaar uit en jouw potentiële klant ziet meteen met wie ze te maken gaan krijgen. Ook een professionele profielfoto op Linkedin, Facebook, Instagram en andere websites zullen goed doen natuurlijk.

Een zakelijke portretfoto staat professioneel en straalt betrouwbaarheid uit. Fotografen zullen jouw team op hun gemak stellen tijdens het maken van een zakelijke portretfoto en de staat van de foto zal kwaliteit, professionalisme en gezelligheid uitstralen.

Het hoeft natuurlijk niet per se een zakelijk portretfoto te zijn maar het kan ook gewoon een portretfotografie sessie zijn met jullie fotograaf voor een wat meer “casual” look.

Gezellig en relaxt

Een zakelijke fotoshoot kan ook heel gezellig en relaxt zijn en prachtige portretten opleveren en foto’s voor jouw bedrijfswebsite.

Bespreek altijd jouw wensen voordat de fotoshoot begint om jouw ideale bedrijfsreportage te maken met de fotograaf. Wanneer je een zakelijke fotoshoot laat doen, stel jouw werknemers dan ook tijdig hiervan op de hoogte zodat ze niet in eens voor verrassingen komen te staan.

Nieuwe klanten aantrekken

Bovendien kunnen professionele foto’s je helpen het verhaal van jouw bedrijf beter te vertellen. Professionele bedrijfsfotografie legt niet alleen vast hoe jouw bedrijf eruitziet, maar ook het gevoel dat je wilt dat bezoekers van jouw website krijgen wanneer ze deze zien.

Probeer je over te brengen dat jouw bedrijf leuk en innovatief is? Of strak en hypermodern? Welk beeld je ook wilt projecteren, zakelijke fotografie kan helpen om het te realiseren.

Potentiële klanten zullen direct meer interesse hebben omdat jouw onderneming gespecialiseerd overkomt. Zijn de beelden (zakelijke foto’s) op jouw website van goede kwaliteit? Is je zakelijke foto op LinkedIn professioneel? Nieuwe klanten zullen dan sneller voor jou kiezen dan voor concurrenten.

Veelzijdig gebruik

Ten slotte kunnen geweldige zakelijke foto’s keer op keer worden ingezet in verschillende contexten. Naast het vullen van jouw website, kunnen zakelijke portretten worden gebruikt op sociale platformen zoals Facebook, Linkedin, Instagram en overige; en kan zakelijke fotografie van jouw kantoor gebruikt worden in marketingmateriaal zoals brochures, flyers en zelfs in persberichten of drukwerk.

Door nu te investeren in een zakelijke fotoshoot van hoge kwaliteit en een zakelijke portretfoto van jouw werknemers, kan je later tijd en geld besparen doordat je deze foto’s op meerdere kanalen en manieren kunt inzetten.

Een zakelijke uitstraling zal door een goede fotograaf snel en op unieke wijze vastgelegd worden zodat je de juiste sfeer aan je potentiële klanten laat zien en dus meer klanten gaat binnenhalen.

Neem vandaag nog contact met mij op om jouw behoeften op het gebied van een zakelijke fotoshoot te bespreken! Graag plan ik een kennismakingsgesprek met jou en jouw personeel in en zorg ik samen met jullie voor een prachtige bedrijfsreportage, en voor wie het wilt een zakelijk portret waar je “u” tegen zegt.

Doe eens gek, laat een mooie achtergrond afdrukken of een muur beschilderen met jouzelf en jouw werknemers er in verwerkt, zoiets heeft bijna geen enkel bedrijf en je hebt meteen een hartstikke leuke spraakmaker voor ~een sociaal platform. Kunst wordt altijd gewaardeerd.

Veel gestelde vragen

Heb je interesse in het laten maken van mooie zakelijke fotoshoot of zakelijke portretfoto door een professionele fotograaf? Aarzel dan niet een neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

Ik denk graag met je mee over hoe we het samen kunnen aanpakken om jouw bedrijf in the picture te zetten! Of het nu om een zakelijk portret gaat of een zakelijke fotoshoot in de zin van de beste foto’s maken van jullie pand of studio, samen zorgen wij voor een professionele uitstraling en fotograferen de mooiste plaatjes.

In de wereld van vandaag moeten bedrijven er alles aan doen om zichzelf als geloofwaardig en betrouwbaar te profileren. potentiële klanten zullen hun onderzoek online doen voordat ze een beslissing nemen, en foto’s van hoge kwaliteit kunnen een grote bijdrage leveren om uw bedrijf er professioneler en gevestigd uit te laten zien. Zit je op social media dan is de juiste foto, een zakelijke foto dus, erg belangrijk. Portretfotografie biedt direct een gezicht bij een stem of een stuk tekst wat het voor mogelijke klanten ook direct interessanter maakt om jouw bedrijf te benaderen.

Investeren in bedrijfsfotografie geeft een sterk signaal af dat je je merk serieus neemt en bereid bent te investeren in het maken van een goede indruk.

Er is geen tekort aan bedrijven die strijden om aandacht, dus het is belangrijk om manieren te vinden om uw bedrijf te onderscheiden van de rest. Professionele fotografie kan u daarbij helpen door u unieke visuele inhoud te geven die uw website, sociale media en marketingmateriaal opvallender en gedenkwaardiger maakt. In een wereld waar mensen voortdurend worden gebombardeerd met reclameboodschappen, zal alles wat je kunt doen om die van jou op te laten vallen je een voordeel geven.

Een foto zegt meer dan duizend woorden, zoals ze zeggen, dus het opnemen van foto’s van hoge kwaliteit in uw website kan helpen om te communiceren wat u doet zonder bezoekers te dwingen lange blokken tekst te lezen. Mensen blijven eerder hangen op een website die visueel aantrekkelijk is, dus zakelijke fotografie, oftewel bedrijfsfotografie kan helpen om het bounce percentage van uw website te verbeteren (het percentage mensen dat vertrekt nadat ze slechts één pagina hebben bekeken). En aangezien Google rekening houdt met sitebetrokkenheid bij het rangschikken van websites, kan het gebruik van afbeeldingen ook helpen bij het verbeteren van uw zoekmachineoptimalisatie (SEO). Een zakelijke fotograaf zal jou voorzien van de perfecte foto’s voor al deze gelegenheden.

Bedrijfsfotografie is zo belangrijk omdat deze de aandacht trekt. De belangrijkste reden waarom bedrijfsfotografie al jaren werken als reclamemiddel, ondanks het feit dat mensen tegenwoordig met een paar muisklikken naar afbeeldingen kunnen kijken op sociale mediaplatforms, is dat de meeste bezoekers even stoppen met wat ze aan het doen zijn om op te letten als je een paar mooie foto’s ziet of een mooi zakelijk portret.

We leven in een zeer visuele wereld. Platformen als Instagram en Pinterest zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden, juist omdat ze bedrijven in staat stellen prachtige fotografie met hun publiek te delen. Als je geen bedrijfsfotografie op sociale media gebruikt, loop je een krachtige marketingtool mis. Bedrijfsfotografie en zakelijke portretfoto’s maken jouw posts op social media aantrekkelijker en helpen je nieuwe volgers aan te trekken die jouw merk anders misschien niet zouden zijn tegengekomen. Bedrijfsfotografie en een mooi zakelijk portret is dus zeer belangrijk!

Klantloyaliteit is essentieel voor elk bedrijf dat op de lange termijn wil slagen, en een van de beste manieren om dit te koesteren is door uw merk menselijker te maken. Bedrijfsfotografie is een geweldige manier om dit te doen door de echte mensen achter jouw bedrijf te laten zien en de emotionele band tussen jouw klanten en jouw producten of diensten te benadrukken. Als klanten het gevoel hebben dat ze weten met wie ze zaken doen, is de kans groter dat ze blijven, zelfs als het moeilijk wordt.

Bedrijfsfotografie is de ultieme gelegenheid om jouw merk onder de aandacht te brengen en vertrouwen te wekken. Een fotoshoot hoeft geen hele dag te duren, binnen enkele uren kan je al een prachtig mooie professionele profielfoto van iedereen gemaakt hebben en bedrijfsfotografie gemaakt hebben van zeer hoog niveau. Fotografie van producten kan ook heel belangrijk zijn. Je wilt natuurlijk dat jouw producten mooi belicht en op hun best op de website staan. Een fotograaf kan hiermee helpen door product fotografie aan te bieden.

Bedrijfsfotografie kan je ook helpen om jouw website te vernieuwen, en dat allemaal met één simpele fotosessie! In slechts enkele uren heb je dus een mooi verbeterd zakelijk portret voor jouzelf en jouw personeel, je hebt een zakelijke fotoshoot voor jouw bedrijf en de fotograaf zal alles naar jouw wensen afstellen en finetunen.

Neem contact op

Heb ik je interesse gewekt en wil je contact opnemen met mij voor meer informatie over bedrijfsfotografie of misschien wil je meer informatie over het maken van een zakelijk portret?

Of wil je mij misschien zelfs direct boeken om bedrijfsfotografie voor jouw bedrijf te verzorgen of voor het vernieuwen van een zakelijke portret of misschien wel meerdere? Als zakelijke fotograaf help ik jou graag verder!

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. Je kan mij ook op LinkedIn of Instagram vinden voor meer foto’s.

Mijn tarieven

PORTRET - NEWBORN - CAKE SMASH

150 / 2 uur

 • Een gratis kennismakingsgesprek
 • Fotoshoot van 2 uur op locatie (excl. reiskosten)
 • Originele foto's digitaal aangeleverd
 • 15 bewerkte foto's digitaal aangeleverd
Aanvragen

BRUILOFT

750 / per dag

 • Een gratis kennismakingsgesprek
 • Originele foto's digitaal aangeleverd
 • Bewerkte foto's met filters digitaal aangeleverd
 • Een filmpje (slider) met de mooiste foto's digitaal aangeleverd
 • Geen maximum aantal trouwfoto’s
 • Heel flexibel en te boeken per uur.
 • Uniek foto album op maat (+€75)
 • Inclusief de avond tot 12 uur (+€249)
Aanvragen

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

350 / per shoot

 • Een gratis kennismakingsgesprek
 • Fotoshoot op locatie (excl. reiskosten)
 • Nabewerking van de foto's voor optimale kwaliteit
 • Originele foto's digitaal aangeleverd​
 • 15 bewerkte foto's digitaal aangeleverd
Aanvragen
Onze klanten beoordelen ons met een 10!
5/5