Cake smash

Fotoshoot 1 jaar: De eerste verjaardag en cake van jou baby

Weet je nog hoe magisch dat eerste jaar van je kleintje voelde? Al die eerste keren, die twinkeling in hun oogjes, en nu… de grote EEN op de kalender! Wat gaat de tijd toch snel, hè? En wat zou het fantastisch zijn om deze bijzondere mijlpaal vast te leggen met een fotoshoot van de eerste verjaardag – inclusief zo’n heerlijke, kliederige cake! 

Waarom een cake smash fotoshoot?

Het eerste jaar van je kindje vliegt voorbij. Het is een jaar van ontdekking, groei en talloze ‘eerste keren’. Een populaire trend om de eerste verjaardag van je kindje te markeren, is de zogenaamde ‘cake smash’ fotoshoot. Maar waarom zou je kiezen voor zo’n sessie?

De kern van fotografie is het vastleggen van momenten, en wat is een beter moment dan je kindje dat voor de eerste keer zijn of haar eigen taartje ontdekt? In een professionele studio, onder begeleiding van een ervaren fotograaf, krijgt jouw baby de vrijheid om te spelen, te verkennen en ja, ook een beetje vies te worden van de cake.

Naderhand, wanneer je de digitale galerij bekijkt, zul je een selectie van spontane en authentieke foto’s zien die de essentie van jouw kindje op die leeftijd vastleggen. Het is niet alleen een leuke ervaring op de dag zelf, maar het levert ook tastbare herinneringen op die je jarenlang zult koesteren.

Bovendien, na het kliederen, is er een speciaal moment waarop je kindje in een badje kan om op te frissen. Dit biedt weer een heel ander, maar net zo dierbaar, perspectief om vast te leggen.

Kortom, een cake smash fotoshoot is meer dan alleen een fotosessie; het is een ervaring, een herinnering en een viering van die bijzondere 1e verjaardag.

Wil jij een leuke cakesmash fotoshoot voor jouw kindje zijn eerste verjaardag?

Wil jij die bijzondere eerste verjaardag van jouw kindje op een unieke en speelse manier vastleggen? Overweeg dan een cakesmash fotoshoot! Door zo’n fotoshoot in te plannen bij mij, kies je niet zomaar voor een fotograaf. Samen maken we er een fantastisch avontuur van. Van het eerste voorzichtige handje in de taart tot de breedste glimlach vol met glazuur – ik leg al die kostbare momenten voor je vast. Laat mij de herinneringen aan deze mijlpaal voor eeuwig vastleggen. Jouw kindje’s eerste verjaardag verdient niets minder dan het beste!

Wat voor soort taarten zijn er?

Voor een cakesmash fotoshoot is de taart niet zomaar een taart; het is een centraal element dat plezier, kleur en textuur toevoegt aan deze speciale gelegenheid. Veel ouders kiezen voor een buttercream taart. Deze zijn zacht en romig, waardoor ze ideaal zijn voor kleine handjes om in te duiken en te verkennen. Met hun heldere kleuren en de mogelijkheid om ze te versieren met kleurrijke sprinkles of eetbare figuurtjes, zijn ze een feest voor het oog.

Naked cakes, met hun minimale frosting en zichtbare cake lagen, bieden een rustieke charme. Ze zijn subtiel en toch stijlvol, wat een meer natuurlijke esthetiek geeft aan de fotosessie. Voor degenen die een specifiek thema in gedachten hebben, zoals sprookjes, dieren of zelfs seizoenen, kunnen themataarten een vleugje magie toevoegen. Deze taarten worden vaak vakkundig ontworpen om de sfeer van het thema te weerspiegelen.

Fondant taarten, hoewel iets harder voor de kleintjes om in te ‘smashen’, staan bekend om hun strakke en gladde afwerking, waardoor ze perfect zijn voor gedetailleerde ontwerpen. En laten we de zorgen van ouders over voedselallergieën of dieetwensen niet vergeten: er zijn nu meer bakkerijen die gespecialiseerd zijn in het maken van veganistische, glutenvrije of andere allergievrije cakes speciaal voor cakesmashes.

Wat je keuze ook is, het belangrijkste is dat de taart niet alleen fotogeniek is, maar ook veilig en leuk voor jouw kleintje om te verkennen en te genieten tijdens deze gedenkwaardige fotosessie.

De 1 jaar shoot in een fotostudio of lekker thuis

Jullie kindje wordt alweer bijna 1 jaar, wat vliegt de tijd! Het is de perfecte gelegenheid voor een 1 jaar fotoshoot. Wanneer je online fotoshoots bekijkt, merk je al snel dat je kunt kiezen tussen een leuke cake smash fotoshoot in een professionele studio of het gemak en comfort van jullie eigen huis. Wat past het beste bij jou?

Voorafgaand aan de shoot, nemen we de tijd om samen te bespreken en te bekijken wat jouw wensen echt zijn. In de studio hebben we alles bij de hand en kun je verschillende achtergronden en settings verwachten. De uitnodigende sfeer zorgt voor prachtige, professionele foto’s. Maar een fotoshoot thuis geeft dat persoonlijke en relaxed gevoel, waardoor jullie kindje zich misschien net iets meer op zijn gemak voelt. Veel ouders kiezen er daarom ook voor om de shoot lekker in hun eigen vertrouwde huis te doen.

Dit kun je van een eerste verjaardag fotoshoot verwachten

Jouw kindje wordt al bijna 1 jaar! Een mijlpaal die je graag vastlegt. Als je online gaat kijken, zie je talloze ideeën voor een fotoshoot baby 1 jaar. Maar wat kun je nou echt verwachten van zo’n sessie?

Allereerst, na je reservering, bespreken we samen jouw persoonlijke wensen voor de fotoshoot. We zorgen ervoor dat de shoot helemaal naar jouw smaak wordt geboekt en verzorgen elk detail. In de uitnodiging geven we je handige tips over kleding en accessoires. Tijdens de fotosessie maken wij een ontspannen en leuke sfeer, zodat jouw kindje op z’n gemak is. Hierdoor worden de mooiste foto’s gemaakt, die we vervolgens professioneel voor je bewerken.

Na de fotoshoot ontvang je een selectie van de foto’s in een online galerij. Hieruit kun je jouw favoriete foto’s kiezen, die je in het door jou gekozen pakket mee naar huis krijgt. Opa en oma zullen ook erg blij zijn met de foto’s!

Geef een baby fotoshoot kado!

Op zoek naar het perfecte kado voor jonge ouders of aanstaande mama’s en papa’s? Geef het geschenk van onvergetelijke herinneringen! Een baby fotoshoot legt de puurste momenten vast en is een cadeau waar families jarenlang van zullen genieten. Met professionele fotografie en aandacht voor elk detail zorgen wij voor de mooiste foto’s van hun kleintje. Maak het moment speciaal, kies voor een baby fotoshoot kado! 

Maak van jouw kindje zijn eerste verjaardag een echte ervaring

De eerste verjaardag van je kindje is een moment vol vreugde en liefde, en wat is een betere manier om dat te vieren dan met een onvergetelijke cakesmash fotoshoot? Maar hoe zorg je ervoor dat de shoot net zo leuk wordt als het idee erachter? Hier zijn enkele tips om van jouw kindje zijn cakesmash een échte ervaring te maken:

  •  Kies het juiste thema: Denk na over wat jouw kindje leuk vindt. Houdt hij van dieren, sterren, of misschien een bepaalde kleur? Laat dit thema terugkomen in de decoratie, taart en kleding.
  • Zorg voor een smaakvolle taart: Niet elke baby houdt van dezelfde smaken. Kies een taart met een zachte vulling en zorg dat het niet te zoet of te overheersend is.
  • Comfort is essentieel: Zorg ervoor dat je kindje comfortabele kleding draagt die ook vies mag worden. Het laatste wat je wilt, is een ongemakkelijke baby tijdens de fotoshoot.
  • Creëer een veilige en speelse omgeving: Gebruik zachte kussens en speelgoed om een veilige ruimte te maken waar jouw kindje zich vrij kan bewegen.
  • Wees geduldig: Sommige baby’s duiken meteen in de taart, terwijl anderen wat aanmoediging nodig hebben. Geef je kindje de tijd om op te warmen.
  • Vergeet de ‘badder-tijd’ niet na de cakesmash: Een klein badje klaar hebben staan om jouw kindje op te frissen na de cakesmash is niet alleen praktisch, maar het zorgt ook voor schattige foto’s!

Herinner je altijd dat het belangrijkste is om plezier te hebben en de natuurlijke reacties van jouw kindje vast te leggen. Met deze tips in je achterhoofd ben je gegarandeerd van een geslaagde en vreugdevolle cakesmash fotoshoot voor de eerste verjaardag van je kleintje!

Fotoshoot 1 jaar laten maken

De eerste verjaardag van je kindje is een mijlpaal die je voor altijd wilt koesteren. En wat is een mooiere manier om dit bijzondere moment vast te leggen dan met een professionele fotoshoot? Als je op zoek bent naar de perfecte fotografe die niet alleen technische expertise in huis heeft, maar ook een warm hart voor kleintjes, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Samen gaan we een super leuke sessie houden, waarbij het welzijn en het plezier van je kindje centraal staan. Ik begrijp dat baby’s hun eigen tempo hebben en dat het belangrijk is om een ontspannen en geduldige sfeer te creëren. Daarom nemen we alle tijd die nodig is. Geen haast, geen druk; enkel pure, authentieke momenten.

Mijn doel is niet alleen om prachtige foto’s te maken, maar ook om ervoor te zorgen dat de fotosessie zelf een dierbare herinnering wordt. Een ervaring waarbij jouw kindje zich op zijn gemak voelt, kan spelen en gewoon zichzelf kan zijn.

Aan het eind van onze tijd samen, garandeer ik je dat we eindigen met absoluut fantastische foto’s. Foto’s die de essentie, de nieuwsgierigheid en de pure vreugde van jouw éénjarige wonder vastleggen. Dus, laten we samen dit prachtige moment vereeuwigen en een ervaring creëren die je voor altijd zult koesteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *