De newbornshoot Rotterdam voor alle kersverse ouders

Fotograferen is een geweldige manier om herinneringen voor eeuwig vast te leggen, vooral als het gaat om kinderen.

Als je op zoek bent naar een manier om de kostbare momenten van de komst van je nieuwe baby vast te leggen, is een newbornshoot in Rotterdam een uitstekende optie. Een newborn shoot is een serie foto\’s die zijn gemaakt van een pasgeboren baby en is bedoeld om deze speciaal en uniek momenten vast te leggen. Er zijn veel verschillende opties voor een newbornshoot in Rotterdam, waaronder newborn shoot aan huis.

Een newbornshoot aan huis is een perfecte oplossing als je op zoek bent naar comfort en flexibiliteit. Je kunt je nieuwe baby in een vertrouwde omgeving fotograferen, waardoor je je op je gemak voelt en niet hoeft te reizen met een pasgeboren baby. Bovendien kun je de fotograaf precies laten zien waar je de foto\’s wilt maken, zodat je zeker weet dat de achtergrond en het licht perfect zijn.

Een newborn shoot Rotterdam aan huis is ook een uitstekende optie als je op zoek bent naar een meer persoonlijke ervaring. De fotograaf kan meer tijd doorbrengen met jou en je baby, waardoor er meer kans is op ontspannen en natuurlijke poses en uitdrukkingen.

Wanneer je op zoek bent naar de beste newbornshoot Rotterdam, is het belangrijk om een gerenommeerde en ervaren fotograaf te kiezen. Zorg ervoor dat je bekijkt welke stijl van fotografie de fotograaf aanbiedt en of deze aansluit bij jouw verwachtingen en wensen. Je kunt ook bekijken of de fotograaf ervaring heeft met newborn shoots en of deze gespecialiseerd is in deze tak van fotografie.

De voordelen van de newborn shoot Rotterdam aan huis

Een newbornshoot aan huis biedt een aantal voordelen voor zowel ouders als de nieuwe baby. Hieronder staan enkele van deze voordelen op een rij:

 1. Comfort: Het is voor veel ouders prettiger om een newbornshoot aan huis te doen in plaats van te moeten reizen naar een studio. Hierdoor voelen ze zich meer op hun gemak en zijn ze in staat om meer te ontspannen en te genieten van de ervaring.
 2. Gemak: Met een newbornshoot aan huis hoef je geen rekening te houden met reistijden of vervelende reisomstandigheden. Je bent al op de juiste locatie en kunt direct beginnen met het maken van de foto\’s.
 3. Flexibiliteit: Een newbornshoot aan huis biedt meer flexibiliteit, omdat je niet gebonden bent aan studio-openingstijden. Zo kun je op elk moment van de dag een newbornshoot boeken en hoef je niet bang te zijn dat je niet op tijd kunt komen.
 4. Persoonlijke aanpak: Een newbornshoot aan huis geeft de fotograaf de mogelijkheid om de unieke sfeer en persoonlijke touch van het huis in de foto\’s te verwerken. Hierdoor worden de foto\’s nog persoonlijker en onvergetelijker.
 5. Comfort voor de baby: Een newbornshoot aan huis is ook comfortabeler voor de baby, omdat hij of zij niet hoeft te reizen en in een vertrouwde omgeving is. Hierdoor is de baby minder geïrriteerd en kun je mooiere foto\’s maken.

Kortom, de newborn shoot Rotterdam aan huis is een geweldige optie voor ouders die op zoek zijn naar comfort, gemak, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak.

\"Newborn

De newbornshoot Rotterdam

Natuurlijk ben je benieuwd naar wat je mag verwachten van de newbornshoot Rotterdam. Tijdens deze fotoshoot welke maximaal 2 uur duurt, zal ik samen met jullie als ouders, prachtige foto\’s maken van jullie kleine prins of prinsesje.

Denk hierbij aan leuke foto\’s in een mandje, dekentje of met wat attributen, maar ook prachtige foto\’s met bijvoorbeeld een bovenaanzicht. Daarnaast zal ik ook een groot aantal close-up foto\’s maken met een macro lens om prachtige details tevoorschijn te toveren. Denk aan mooie foto\’s van het snoetje, de vingertjes en teentjes.

Tijdens de newbornshoot Rotterdam zal ik enkele honderden foto\’s maken van jullie schatje. Je ontvangt van mij altijd alle originele onbewerkte foto\’s. Daarnaast zal ik ook een groot aantal foto\’s bewerken voor jullie. Door het bewerken van de foto\’s die we tijdens de newbornshoot Rotterdam maken, zullen de foto\’s net dat beetje extra krijgen. Denk hierbij aan het bijstellen van het licht, de schaduwen, het verwijderen van vlekjes en dat soort zaken.

Lekker op je gemak

Een fotoshoot boeken kan best spannend zijn, maar geen zorgen, ik begeleid je tijdens het hele proces. Voordat de shoot begint bespreken we samen wat je graag gefotografeerd wilt hebben, welke outfits je wilt dragen en natuurlijk ook welke outfit(s) je wilt dat jullie schatje draagt. Ik kan je hierin advies geven zodat we de best mogelijke foto\’s krijgen.

Tijdens de shoot zullen jij en je kindje lekker knuffelen en ik zal je begeleiden bij verschillende houdingen. Maar bovenal zullen we ontspannen kletsen tijdens de sessie, zodat de meest mooie momenten vastgelegd worden.

Een klein onderdeel van de newbornshoot Rotterdam is dat ik ook enkele leuke items heb die ik kan meenemen. Denk aan een aantal leuke mandjes, kussentjes, wraps, kleertjes en dat soort zaken. Je hoeft ze niet te gebruiken, maar het mag wel als je dat leuk vind. Dit is gewoon inbegrepen in de newbornshoot Rotterdam service en kost je niks extra, en het levert vaak een hartstikke leuke en unieke foto op.

Wanneer kan je de newbornshoot Rotterdam boeken?

De newbornshoot is beschikbaar vanaf de dag van de geboorte van je baby tot en met ongeveer twaalf weken na de bevalling en vindt altijd plaats in de comfortabele omgeving van jouw huis. We nemen de foto\’s op de slaapkamer, de babykamer of op een andere mooie locatie binnen jouw huis.

Tijdens de fotoshoot

Tijdens deze bijzondere newbornshoot zullen we de magische momenten vastleggen die nooit meer terug te halen zijn. Of het nu gaat om een gezellig badje, het knuffelen op bed samen, foto\’s van jullie als gezin, of intieme momenten huid op huid, we zullen elk moment voor je vastleggen en de tijd nemen om de belangrijkste details voor jullie te fotograferen.

Daarnaast zullen we de unieke en schattige kenmerken van je baby niet vergeten. De kleine handjes en voetjes veranderen snel, dus we nemen de tijd om ze voor je op een liefdevolle manier vast te leggen.

Tarieven en pakketten

Heb je al zin gekregen om de bijzondere momenten van de geboorte van je kindje op foto te laten vastleggen? Ben je benieuwd hoe we jouw droom shoot samen kunnen realiseren zodat je een prachtige blijvende herinnering hebt aan deze speciaal momenten?

Ik begeleid je graag tijdens het gehele proces, van het uitkiezen van de perfecte locatie, de outfits en de pose tot de uiteindelijke fotografie. We nemen de tijd om samen jouw wensen en ideeën te bespreken en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Laat ons samen een onvergetelijke ervaring creëren en die prachtige herinneringen vastleggen.

NEWBORN FOTOSHOOT


150
/ 2 uur

 • Een gratis kennismakingsgesprek
 • Fotoshoot van 2 uur op locatie (excl. reiskosten)
 • Originele foto\’s digitaal aangeleverd
 • 15 bewerkte foto\’s digitaal aangeleverd


Aanvragen

ZWANGERSCHAP + NEWBORN FOTOSHOOT


150
/ 2 uur

 • Een gratis kennismakingsgesprek
 • Fotoshoot van 2 uur op locatie (excl. reiskosten)
 • Fotoshoot van 2 uur op locatie (excl. reiskosten)
 • Originele foto\’s digitaal aangeleverd
 • 15 bewerkte foto\’s digitaal aangeleverd


Aanvragen

Wanneer is het beste moment om een newborn shoot te boeken?

Het beste moment om een newborn shoot te boeken is tussen de geboorte van je baby en ongeveer 12 weken daarna. Het is belangrijk om snel te boeken, omdat newborns snel groeien en veranderen.

Waar vindt de newborn fotoshoot plaats?

De newborn fotoshoot vindt altijd plaats bij jou thuis, op de slaapkamer of een andere mooie plek in huis.

Wat mag ik verwachten tijdens de newborn shoot?

Tijdens de newborn shoot zullen prachtige beelden worden gemaakt van al die ‘eerste keren’. Je kunt denken aan een heerlijk badje, knuffelen samen op bed en foto’s van jou samen met je baby en eventueel oudere broertje en zusje. De fotograaf zal je begeleiden tijdens de sessie en er zal tijd worden genomen om de details te fotograferen die je belangrijk vindt.

Moet ik zorgen voor outfits en accessoires voor mijn baby?

De fotograaf zal bespreken wat je graag gefotografeerd wilt hebben. Het is echter wel belangrijk om comfortabele en simpele outfits te gebruiken voor jouzelf en je partner. Je wilt namelijk niet dat er te veel afleiding is van jullie kleine schatje.

Hoe lang duurt de newborn fotoshoot gemiddeld?

De newborn fotoshoot duurt gemiddeld 1-2 uur, afhankelijk van de hoeveelheid poses en beelden die je wilt hebben. Het is belangrijk om voldoende tijd uit te trekken voor de shoot, zodat je baby niet gestrest raakt en jij voldoende tijd hebt om te ontspannen en de shoot te genieten.

\"Foto

Newborn fotoshoot ideeën

Lees ons blog over \”Newborn fotoshoot ideeën\” voor leuke tips en suggesties voor jullie newborn fotoshoot!

\"Zwangerschapsshoot

De zwangerschapsshoot jurk

Lees ons blog over \”De zwangerschapsshoot jurk\” voor leuke tips en suggesties over hoe jij de perfecte zwangerschapsshoot jurk kan vinden!

\"Newborn

Wat te doen als jouw newborn verkouden is?

Lees ons blog over \”Wat te doen als jouw newborn verkouden is\” waarin ik je alles uitleg over de verkoudheid van een newborn kindje!

\"Newborn

Newborn fotoshoots en veiligheid

Lees ons blog over \”Newborn fotoshoots en veiligheid\” waarin ik je uitleg hoe we omgaan met de veiligheid tijdens de newborn fotoshoot!

\"Een

De baby foto

Lees ons blog over \”De baby foto\” waarin ik je alles uitleg over de baby foto!

\"Een

Newborn fotoshoots met ouders

Lees ons blog over de \”Newborn fotoshoots met ouders\” waarin ik je uitleg hoe jullie als ouders prachtige herinneringen kunnen vastleggen samen met jullie newborn.

\"Newborn

Alles over de baby speen

Lees ons blog over de \”Alles over de baby speen\” waarin ik je alles uitleg over de voor- en nadelen van de baby speen!

Boek nu jullie fotoshoot!

Heb ik jullie interesse gewekt na het lezen van dit artikel?
Neem dan eens vrijblijvend een kijkje op mijn portfolio pagina
of neem direct vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie en mijn beschikbaarheid.


Facebook


Twitter


Instagram


Pinterest


Linkedin


Behance

Onze klanten beoordelen ons met een 10!
5/5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *