Cake smash Rotterdam – Een onvergetelijke herinnering!

Het eerste levensjaar van een baby is een bijzonder moment en wordt vaak gevierd met een feestje. Een populaire traditie die steeds meer in populariteit groeit is de \”cake smash\”.

Maar wat is de cake smash Rotterdam precies en waarom zou je ervoor kiezen? In dit artikel bekijken we de ins en outs van deze leuke traditie.

Wat houd de cake smash Rotterdam in?

Een cake smash is een fotoshoot waarbij een baby op een taart duikt en het oproept tot een knusse, speelse en onvergetelijke ervaring. Het is bedoeld om te vieren en te genieten van het eerste levensjaar van de baby en om dit te vastleggen met foto\’s en video\’s.

Het kindje mag dus helemaal los gaan met de taart, lekker opeten, of juist lekker met de handjes alles vermorzelen! Het is zijn of haar verjaardag en hoe het taartje er aan gaat, is helemaal aan jullie kindje op te beslissen.

Dit levert ontzettend leuke foto\’s op die je voor eeuwig zult koesteren. Daarnaast maken wij ook een mooie slideshow van de foto\’s die je met familie en vrienden kunt delen.

Waarom de cake smash Rotterdam?

Een cake smash is een leuke en creatieve manier om het eerste levensjaar van je baby te vieren en te herdenken. Het is een gelegenheid om te lachen, te genieten en te ontspannen, en tegelijkertijd mooie herinneringen te creëren die voor altijd bewaard blijven.

Je zult blijvende herinneringen creëren die je voor altijd kunt koesteren. Je zult ze ook met familie en vrienden kunnen delen wanneer je dat wilt.

Wat voor soort taart voor de cake smash Rotterdam?

Er zijn veel verschillende soorten taarten die gebruikt kunnen worden voor een cake smash. De meest populaire zijn smaakvolle en onschadelijke taarten gemaakt van boterroom, marsepein of fruit. Het is belangrijk om een taart te kiezen die veilig is voor de baby om te eten, omdat de taart waarschijnlijk in de mond zal worden gestopt.

Kan de cake smash ook buiten gehouden worden?

Ja, een cake smash kan ook buiten gehouden worden, bijvoorbeeld in een park of een tuin. Dit biedt nog meer mogelijkheden voor creatieve en speelse foto\’s en video\’s, en het is ook een leuke manier om te genieten van het mooie weer. Overleg van te voren goed met de fotograaf wat je wensen zijn zodat deze niet voor verrassingen komt te staan.

Ook kan de fotograaf je handige tips geven over de kleding en eventuele props voor de foto\’s.

\"Eenjarige

Wie zorgt er voor de taart bij de cake smash Rotterdam?

De verantwoordelijkheid voor de taart bij een cake smash kan variëren afhankelijk van de situatie. Vaak zijn de ouders  verantwoordelijk voor het regelen van de taart voor de cake smash. Het is belangrijk om goed na te denken over hoe de taart eruit moet zien en smaken voordat deze besteld wordt.

Sommige fotografen bieden ook cake smash pakketten aan die de taart en eventueel andere accessoires, zoals versieringen en kleding, inbegrepen hebben. Het is verstandig om hier vooraf over te communiceren met de fotograaf om te zorgen dat alles op tijd geregeld is voor de shoot.

De cake smash Rotterdam voor oudere kinderen

Een cake smash is een leuke en populaire manier om een verjaardag te vieren, en het is niet beperkt tot alleen baby\’s die 1 jaar oud worden. Het is ook mogelijk om een cake smash of birthday-shoot te hebben wanneer je 2, 3 of zelfs nog ouder wordt. Het is een leuke en onvergetelijke manier om je verjaardag te vieren en deze momenten voor altijd vast te leggen.

Bovendien kun je de prachtige foto\’s gebruiken om uitnodigingen voor je verjaardagsfeest te maken of zelfs om een enorme poster voor op je feest te creëren. Dit maakt het feest nog speciaal en onvergetelijk. Dus waarom niet overwegen om deze unieke en leuke traditie op te pakken, ongeacht hoe oud je wordt?

Wat gebeurt er na de cake smash fotoshoot?

Binnen enkele dagen na de cake smash fotoshoot ontvang je van mij een e-mail met een link naar een online galerij waar je de foto\’s kunt bekijken. Hier kan je vervolgens de foto\’s selecteren die je wilt downloaden, en vervolgens simpelweg downloaden.

Je ontvangt van mij altijd alle foto\’s die gemaakt zijn (onbewerkt). Daarnaast zal ik ook altijd minimaal 15 foto\’s bewerken zodat ze er nét dat beetje beter uit zien nog. Denk aan het mooier maken van de belichting en het verwijderen van kleine plekjes bijvoorbeeld.

CAKE SMASH ROTTERDAM


79
/ 1 uur

  • Een gratis kennismakingsgesprek
  • Fotoshoot van ca. 1 uur op locatie (excl. reiskosten)
  • Originele foto\’s digitaal aangeleverd
  • 15 bewerkte foto\’s digitaal aangeleverd
  • Een leuk en uniek filmpje van jullie kleine boef (slideshow)


Aanvragen

Wat is een cake smash?

Een cake smash is een leuke manier om een verjaardag te vieren door middel van een fotoshoot waarbij je een taart beleeft en ermee speelt. Het is een leuke en onvergetelijke manier om de verjaardag vast te leggen en te vieren.

Wanneer is het beste moment om de cake smash Rotterdam te boeken?

Het beste moment om een cake smash te boeken is 4 tot 6 weken voordat de jarige job daadwerkelijk één jaar wordt. Op deze manier heeft de fotograaf nog tijd om leuke ideeën te verzinnen en kunnen jullie samen in alle rust alles plannen.

Is een cake smash alleen mogelijk bij baby\’s die 1 jaar oud zijn?

Nee, een cake smash is niet beperkt tot baby’s die 1 jaar oud worden. Het is ook mogelijk om een cake smash of birthday-shoot te hebben wanneer je 2, 3 of zelfs nog ouder wordt.

Wat zijn de voordelen van een cake smash?

De voordelen van een cake smash zijn dat het een leuke en onvergetelijke manier is om een verjaardag te vieren en te documenteren, en dat de prachtige foto’s gebruikt kunnen worden voor uitnodigingen en posters.

Welke soort taart is het beste voor een cake smash?

Dit is afhankelijk van persoonlijke voorkeur, maar vaak wordt er gekozen voor een simpele, ongecompliceerde taart zonder te veel versieringen, zodat de nadruk ligt op het spelen en beleven van de taart.

Kan een cake smash ook buiten gehouden worden?

Ja, een cake smash kan zowel binnen als buiten gehouden worden, afhankelijk van de voorkeur en het weer. Het belangrijkste is dat er een leuke en onvergetelijke ervaring wordt gecreëerd.

\"Foto

Newborn fotoshoot ideeën

Lees ons blog over \”Newborn fotoshoot ideeën\” voor leuke tips en suggesties voor jullie newborn fotoshoot!

\"Zwangerschapsshoot

De zwangerschapsshoot jurk

Lees ons blog over \”De zwangerschapsshoot jurk\” voor leuke tips en suggesties over hoe jij de perfecte zwangerschapsshoot jurk kan vinden!

\"Newborn

Wat te doen als jouw newborn verkouden is?

Lees ons blog over \”Wat te doen als jouw newborn verkouden is\” waarin ik je alles uitleg over de verkoudheid van een newborn kindje!

\"Newborn

Newborn fotoshoots en veiligheid

Lees ons blog over \”Newborn fotoshoots en veiligheid\” waarin ik je uitleg hoe we omgaan met de veiligheid tijdens de newborn fotoshoot!

\"Een

De baby foto

Lees ons blog over \”De baby foto\” waarin ik je alles uitleg over de baby foto!

\"Een

Newborn fotoshoots met ouders

Lees ons blog over de \”Newborn fotoshoots met ouders\” waarin ik je uitleg hoe jullie als ouders prachtige herinneringen kunnen vastleggen samen met jullie newborn.

\"Newborn

Alles over de baby speen

Lees ons blog over de \”Alles over de baby speen\” waarin ik je alles uitleg over de voor- en nadelen van de baby speen!

Boek nu jullie fotoshoot!

Heb ik jullie interesse gewekt na het lezen van dit artikel?
Neem dan eens vrijblijvend een kijkje op mijn portfolio pagina
of neem direct vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie en mijn beschikbaarheid.


Facebook


Twitter


Instagram


Pinterest


Linkedin


Behance

Onze klanten beoordelen ons met een 10!
5/5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *